Tradičné domáce lekváre a džemy sú vyrábané z ovocia, ktoré pochádza z vlastnej záhrady. Lekvár neobsahuje žiadne umelé konzervačné látky, ani želatínu. Pri pestovaní ovocia nie sú používané žiadne chemikálie resp. postreky. Lekváre obsahujú len ovocie a cukor. Každoročne majú v ponuke čerešňový lekvár, marhuľový lekvár, ríbezľový lekvár, slivkový lekvár a jahodový džem.
Szabolcs Mede s rodinou sa venuje výrobe tradičných domácich lekvárov od roku 2016. Domáce lekváre a džemy sú vyrábané podľa tradičných postupov v malých dávkach z vlastného ovocia bez pridania umelých látok a chemikálií. Konzervácia prebieha výlučne pasterizáciou. Vďaka vysokému podielu obsahu ovocia z mikroregiónu Medveš majú ich domáce lekváre nezameniteľnú bohatú chuť.