Pagáč je tradičný výrobok, ktorý má jemnú striedku a chrumkavú zlatohnedú kôrku. Súčasťou oškvarkového sú mleté oškvarky, ktoré sú v syrovom nahradené syrovou posýpkou. Osúch je slané pečivo, ktoré sa výborne hodí aj k vínu alebo pivu. V ponuke je slaný, syrový, cesnakový a sezamový. Pochutnať si môžete aj na škvarkovom, syrovom a cereálnom chlebíku. Základom všetkých produktov je tradičné kysnuté cesto.
Tatiana Longauerová zahájila prevádzku svojej cukrárenskej výroby roku 2004 na sídlisku Západ v Rimavskej Sobote. Postupom času začala popri tortách a zákuskoch vymýšľať vlastné receptúry na slané kysnuté pečivá. Domáce výrobky ako od babičky sú pripravované podľa tradičných postupov, za použitia prírodných surovín, bez polotovarov a potravinárskych náhrad.