Pagáče, osúchy a chlebíky

Makovička, cesnak, cibuľa, keď sa slnko z neba skotúľa. Chytíme ho nezbedníka, ako pagáč do košíka.

Pagáč je tradičný výrobok, ktorý má jemnú striedku a chrumkavú zlatohnedú kôrku. Súčasťou oškvarkového sú mleté oškvarky, ktoré sú v syrovom nahradené syrovou posýpkou. Osúch je slané pečivo, ktoré sa výborne hodí aj k vínu alebo pivu. V ponuke je slaný, syrový, cesnakový a sezamový. Pochutnať si môžete aj na škvarkovom, syrovom a cereálnom chlebíku. Základom všetkých produktov je tradičné kysnuté cesto.

Tatiana Longauerová zahájila prevádzku svojej cukrárenskej výroby  roku 2004 na sídlisku Západ v Rimavskej Sobote. Postupom času začala popri tortách a zákuskoch vymýšľať vlastné receptúry na slané kysnuté pečivá. Domáce výrobky ako od babičky sú pripravované podľa tradičných postupov, za použitia prírodných surovín, bez polotovarov a potravinárskych náhrad.

Kontakt na výrobcu / Predajné miesto
Tatiana Longauerová
L. Svobodu 5, 979 01 Rimavská Sobota
0907 648 157
longauerova@rsnet.sk
Otváracie hodiny:
pondelok – piatok: 07:00 – 18:00
sobota: 08:00 – 12:00
Naspäť do katalógu
Regionálny produkt Gemer-Malohont
MAS MALOHONT
Koordinátor regionálneho označenia
Partneri regionálneho označenia
Regionálne značky na Slovensku
Webová  stránka vytvorená
 ©2023 · Regionálny produkt Gemer-Malohont
Vyrobila
Prognessa
Foto od
Petra Foto

Regionálny produkt Gemer-Malohont

Regionálny produkt
Gemer-Malohont

DomovPredajneKontakt