Výkrmová a očistená hydina

Čím lepšie sa má hydina počas života, tým lepšia je potom na tanieri.

Gazdovské kurčatá sú chované tradičným spôsobom, voľne na slamenej podstielke. Výkrm hydiny začína naskladnením jednodňových kurčiat z registrovanej liahne na Slovensku s použitím krmív od lokálnych pestovateľov. Okrem živých gazdovských kurčiat určených na ďalší chov ponúka farma na predaj aj očistené gazdovské kurčatá s drobkami.

Samostatne hospodáriaci roľník Ádám Gyuricky sa zaoberá chovom hydiny od roku 2016. Rodinná farma, ktorú prevádzkuje v Lenartovciach, dbá na zdravie a pohodu zvierat vo všetkých fázach ich života za účelom produkcie kvalitného hydinového mäsa. Tá z roka na rok rastie, preto do budúcna plánujú rozšíriť svoju činnosť aj o bitúnok s cieľom predávať aj porciované mäso.

Kontakt na výrobcu / Predajné miesto
Ing. Ádám Gyuricky, Hydinárska farma Hydlen
Lenartovce 152, 980 44 Lenartovce
0911 325 004
adamgyuricky1@hydlen.sk
Naspäť do katalógu
Regionálny produkt Gemer-Malohont
MAS MALOHONT
Koordinátor regionálneho označenia
Partneri regionálneho označenia
Regionálne značky na Slovensku
Webová  stránka vytvorená
 ©2023 · Regionálny produkt Gemer-Malohont
Vyrobila
Prognessa
Foto od
Petra Foto

Regionálny produkt Gemer-Malohont

Regionálny produkt
Gemer-Malohont

DomovPredajneKontakt